barcelona matchtröja barn "Han kommer bara att bli bättre.

barcelona matchtröja barn "Han kommer bara att bli bättre. Han bär sitt hjärta på ärmen, han provar saker och han spelar. Han gjorde bra ifrån sig och han kommer bara att bli bättre och hade ärligt talat otur att inte få ett mål."

Ledig vecka kommer vid en bra tidpunkt för Galaxy, som hoppas få Gyasi Zardes och Ashley Cole tillbaka från skada när de reser till Vancouver för att möta Whitecaps den 1 april.

MINNESOTA UNITED VISAR TECKEN PÅ LIV
Efter ett par sneda förluster för att inleda säsongen såg Minnesota United ut som en förlorad sak, men Adrian Heath lyckades få sitt lag att skaka av sig de fula förlusterna och leverera en modig uppvisning i lördagens 2-2-avgörande i Colorado.

Rapids är ett av de tuffaste lagen i ligan på hemmaplan och förväntades få det lätt mot expansionen Loons, men det var Minnesota United som tog en ledning fotbollströjor med tryck på 2-1 i andra halvlek som chockade Rapids, om än bara kort. sedan Colorado kom direkt tillbaka och kvitterade en minut senare.